Hart-long revalidatie - Covid-19

RAF TIMMERMANS - Mol - Algemene revalidatieDe volgende behandelingen zijn mogelijk:
  • Cardiorevalidatie: het weer opbouwen van een goede fysieke conditie na hartklachten of hartoperatie. Dat gebeurt ook via een individueel aangepast oefenschema met lichte kracht- en mobiliteitsoefeningen, evenals cardiovasculaire training (fietsen, steppen, loopband).

  • Respiratoire revalidatie: het vrijwaren van een goede ademhaling en het verbeteren van een fysieke conditie. Deze revalidatie is gericht op specifieke ademhalingsoefeningen (ventilatie-oefeningen, buikademhaling) gecombineerd met een specifiek individueel oefenschema met cardiovasculaire training om respiratoire limieten te beperken en fysieke conditie te verbeteren.
  • Covid-19: momenteel hechten we veel belang aan specifieke behandelingen voor patiënten die hersteld zijn van Covid-19. Met onze ervaring in ademhalingskinesitherapie en specifieke revalidatie kunnen wij een hulp zijn om deze patiënten zo vlot mogelijk te laten herstellen en hun functionaliteit terug op te bouwen. Uiteraard nemen wij de nodige hygiënische maatregelen. Dit allemaal in nauwe samenwerking met huisarts en/of specialist.
Indien u vragen heeft over de behandelingen of graag een afspraak wilt maken, kunt u steeds contact opnemen via de contactpagina.
RAF TIMMERMANS, Wateringstraat 149, 2400 Mol, Belgi´┐Ż, , Tel.:014/37 37 28, Gsm: 0496/81 02 76, Raf.timmermans1@telenet.be