Wie is "Get Back Up"

   Team Get Back Up

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Raf Timmermans, geboren op 24 juni 1976 en ben trotse vader van 2 kindjes, Janne en Stijn.

Ik ben afkomstig uit Herk-de-Stad, maar woon sinds 2005 in Mol-Rauw.

Mijn studies heb ik gevolgd aan de KU Leuven, afgestudeerd in 1998 en deze kinesitherapiepraktijk begonnen in 2006.

Mijn hobby's zijn lezen en eerder aan de sportieve kant, nl fietsen, mountainbiken en snowboarden.

Mijn specialisaties welke ik gevolgd heb, kan u verder op deze site lezen.

 

 

 

 

Ik ben Tine Ravyts, woonachtig in Neerpelt en vervoeg sinds augustus 2015 het team van 'Get Back Up'.

Ik heb in 2015 hier in deze praktijk, in het kader van de 5-jarige universitaire opleiding aan de KU Leuven, stage gelopen bij Raf.

Vervolgens heb ik nog een jaar een postgraduaat in de manuele therapie vervolledigd, waaronder manipulaties, taping en andere specialisaties vallen.

Mijn interesses liggen dan ook voornamelijk in de manuele therapie, sportletsels en postoperatieve revalidaties. Verder probeer ik me nog regelmatig bij te scholen in andere gebieden van de kinesitherapie.

 

 

 

  

Ik ben Bert Van Reusel en studeerde af als kinesitherapeut in juli 2017 aan de KU Leuven. Sindsdien vervoeg ik het team van ‘Get Back Up’.
Mijn specialisaties liggen voornamelijk in de sportkinesitherapie, waarbij ik streef naar een optimale begeleiding van de (recreatieve) atleet: hetzij curatief, hetzij preventief. Verder, startte ik meteen na het behalen van mijn diploma een postgraduaatsopleiding manuele therapie aan de UGent, om ook hier me in te verdiepen.


Vanuit voorgaande twee hoofdopleidingen (en bijscholingen) probeer ik u te helpen d.m.v. kinesitherapeutische handelingen en oefeningen. Hierbij hecht ik veel belang aan een kwalitatieve en transparante  patiënt-therapeut relatie, waar u en uw klacht centraal  staan.


Naast mijn werk bij ‘Get Back Up’, begeleid ik sinds 2017 ook de spelers  van voetbalclub KVV Rauw Sport in samenwerking met Raf    

RAF TIMMERMANS, Wateringstraat 149, 2400 Mol, BelgiŽ, Stratenplan , Tel.:014/37 37 28, Gsm: 0496/81 02 76, Raf.timmermans1@telenet.be